Het vliesbehang van Marburg

Het vliesbehang van Marburg is ideaal om een woonkamer of slaapkamer mee in te richten. Het behang is verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren, waardoor het met verschillende types interieur kan gecombineerd worden. Wanneer je dus kiest voor nieuwe meubelen, kan je het behang meestal nog steeds laten passen.

Toch krijgt dit behang op een subtiele manier een originele toets door de zachte structuur die erin verwerkt zit. Het behang is niet helemaal vlak maar is voorzien van een zacht reliëf, waardoor de lichtinval op dit behang geoptimaliseerd wordt.

Marburg-54307-Wit-Versie2

Aangezien het hier gaat om vliesbehang, kan je er ook gemakkelijk mee aan de slag. Het behang kan rechtstreeks tegen de muur worden aangebracht, zonder dat je eerst gebruik moet maken van een behangtafel. Gewoon de muur inlijmen, behang ertegen en klaar!

Marburg-54304-Taupe

Dankzij de zachte structuur in dit behang, hoef je je ook geen zorgen te maken om kleine onregelmatigheden in je muur. Het behang zelf is immers onregelmatig en camoufleert dus de kleine oneffenheden.

Tot slot is dit behang ook een interessante budgetoplossing. Het behang is beschikbaar vanaf €39,99 en wordt verkocht in rollen van 10x1m.  Kies voor Copagro vliesbehang lijm om vlot aan de slag te kunnen met dit behang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>