Een handig alternatief: muurstickers

Twijfel je nog of het echt wel nodig is om een nieuw papiertje tegen de muur te hangen? Maar je wil toch iets nieuws in de kamer? Dan kan een muursticker een handig alternatief zijn. Neutrale, onopvallende muren krijgen in een handomdraai een leuk accent, zonder dat je aan de slag hoeft met behang en lijm.

Decoratieve muurstickers

In de woonkamer kan je bijvoorbeeld in een handomdraai een hip accent aanbrengen met behulp van een decoratieve muursticker. Met deze bloemen breng je een vrolijk accent in huis!

RMK2688SCS_Botanical_Butterfly_Wall_Decals_Roomset__23065.1409390194.1280.1280Maar je kan met een muursticker ook laten zien wat je echt interesseert. Dit brengt een uniek en persoonlijk accent in huis!

 

Functionele muurstickers

Soms is een muursticker niet alleen ideaal om je muur te pimpen, maar ook om een praktische functie te vervullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kalender muurstickers? Je kan er elke maand met een krijtje je afspraken op noteren. Nieuwe maand? Veeg je kalender schoon met een droog doekje, en je kan weer aan de slag!

Kalender

 

Kinderkamer Muurstickers

RMK2729-fox-and-friendsOok de kinderkamer kan gemakkelijk een nieuwe look krijgen door gewoon een muursticker tegen de muur te plaatsen. Het grote voordeel? Muurstickers zijn zodanig ontworpen dat je ze gemakkelijk weer kunt verwijderen en eventueel vervangen. Wanneer de kids groter worden, kan je dus gemakkelijk hun kamerdecoratie aanpassen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>