Nieuw bij Groovy Magnets: XL Magneetbehang

Magneetbehang is erg populair geworden. Magnetische muren in je bureau, leuke krijtbordmuren in de klas, originele kinderkamers en zelfs handige memomuren in de keuken. Het kan allemaal! Daarom is er sinds kort ook extra breed magneetbehang op de markt. Op die manier kan je met één enkele strook direct een groot oppervlak bedekken. Zo gaat het behangen veel sneller en krijg je bovendien minder naden op je muur.

Het brede magneetbehang bestaat in verschillende versies. Meest gevraagd is het brede krijtbord behang. Dit behang meet 127x265cm en komt op €99 voor een rol.  Het heeft een dikte van 0,18mm en heeft dan ook voldoende kleefkracht om er gelijk welke magneten op te plaatsen. Bovendien kan je op dit behang ook notities nemen met krijtjes. Opgepast, krijtstiften werken niet op dit behang!

Ook het schilderbare magneetbehang bestaat nu in rollen van 127x265cm. Het schilderbare behang is zoals steeds voorzien van een lichte en een donkere zijde. Jij bepaalt zelf welke kant er tegen de muur komt en welke kant er naar buiten wijst. Op die manier kan je zowel met lichte als met donkere verf gemakkelijk aan de slag op dit behang!

magnetisch-krijtbordbehang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>