Behang voor stoere ridders en knappe prinsessen

Het aanbod in kinderbehang wordt steeds groter. Het vaak grappige, lieve of stoere behang geeft een unieke toets aan een kinderkamer. Ontdek de hippe patronen van Ferm Living of het speelse van Walltastic en tover de kinderkamer om tot een betoverend sprookjeskasteel of een heus voetbalstadion. Je kinderen worden er helemaal gelukkig van en kunnen niet wachten om het aan hun vriendjes en vriendinnetjes te tonen.

Kinderbehang voor meisjes

Disney MMCH Bedroom Scene

Welke meisje droomt er nu niet van een prinsessenleven? Dankzij Walltastic is dat niet langer een droom. Met dit prinsessenbehang kan ze lekker vertoeven tussen de andere prinsessen. Je waant je in een echt sprookje! Maar ook tussen de diertjes vertoeven is een mogelijkheid. Word de beste vriendinnen met Minnie Mouse en Daisy Duck! Of waan je op een prachtige manege. Ook de zeemeerminnen wachten op nieuwe vriendinnetjes om mee te spelen. Voor de allerkleinsten is er ook Dora the Explorer en The Button Bears! Al het Walltastic behang bestaat uit 12 stukken is daardoor eenvoudig met behanglijm op te hangen.

Fairy Princess Web BS 1000px

Kinderbehang voor jongens

Land of Knights & Dragons Mural

Met het kinderbehang van Walltastic kan je zoon lekker stoer wezen in zijn kamer. Coole vuurspuwende draken die bereden worden door heldhaftige ridders maken een jongenskamer helemaal uniek! Ervaar de spanning en het gevaar van de echte ridders.

voetbalkamer-jongens

Is je zoon een echte voetbalfanaat? Dan is voetbal crazy van Walltastic helemaal voor hem. Je zit zelf in de tribune van een supergroot stadion en je kunt supporteren voor je favoriete team. Kleur de spelers zelf in de kleuren van je favoriete team en schreeuw hen naar de overwinning. Of keer terug naar de tijd waar er nog dino’s leefden en probeer samen met hen te overleven. Maak de gevaren van de dino’s zelf mee. Kun jij alle soorten opnoemen?

Dinosaur Mural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>