Natuurbehang – Een unieke accentmuur!

Op zoek naar een originele manier om je woonkamer af te werken? Met natuurbehang kan je een unieke, ontspannen sfeer creëren in de kamer.  Enkele ideetjes…

Het November Forest van Deco Wall is een natuurfoto met zachte kleuren, die een rustgevende sfeer met zich meebrengt. Het Deco Wall behang is louter decoratief behang dat op papier gedrukt is. Zorg er dus voor dat dit behang op een gladde, afgewerkte muur wordt aangebracht.

November Forest

Het berkenwoud van Komar is een zwartwit natuurfoto. Dankzij deze kleurenkeuze past dit behang werkelijk in elk interieur. Bovendien kiest Komar steevast voor vliesbehang. Met het berkenwoud heb je dus ook een erg stevig behang dat een optimaal resultaat creëert.

Fotobehang Komar

Ook de Translucent Leaves van Deco Wall doen het erg goed. Deze bladeren zijn geprint tegen een witte achtergrond en brengen zo op een meer subtiele manier een streepje groen in huis. Erg mooi als afwerking!

Fotobehang Bladeren

Liever een meer exotisch tafereel? Met de Desert Horizon van Deco Wall droom je gegarandeerd van zonnige vakantiebestemmingen en verre landen!

Fotobehang Woestijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>